Press ESC to close

LoLEspor’un en sevilen zamanı, Worlds!

League of legend sezonunun çekime ve keyif olarak en güzel bölümüne giriş yapmış bulunuyoruz. Yükselişte olan GenG ve BLG ekibi ve hala tahtını korumaya inatla devam eden Faker ve onun T1 takımı.

Bu sene işler Faker ve T1 için pek iyi gitmedi. Worlds biletini bile son şans ile aldı. Bölgesel elemelerde Dk takımına kaybeden T1 ekibi son bilet şansı için KT ile karşılaşıp 3-2’lik skorla Worlds biletini almıştı.

T1’ı geçmeden önce Fakerın son zamanlarda performans olarak çok büyük bir düşüşte olduğunu düşünüyorum. Pozisyon olarak takım savaşlarından önce yakalanması olsun veya takım savaşlarındaki dikkatsizliği ve yanlış pozisyon alması olsun bunlar kendisinden beklediğimiz hareketler değil. Bizim bildiğimin Faker bu değil. Hem takımdaki sıkıntılar hem de Fakerın bu form kaybedişi Worlds için hiç iç açıcı değil. Tabi konu T1 olunca erken konuşmamak gerekiyor. Worlds’e geldiklerinde bi anda vites değiştirdiklerini daha önce de gördük.

Günün ilk maçı ben bu yazıları yazarken başlıyor. BLG’nin net bi şekilde favori olduğunu söylemek yalan olmaz. Kolay bi seri geçireceklerini düşünüyorum.

Günün diğer maçlarıysa şu şekilde;

TES vs T1 gerçekten çekişmeli geçebilir gibi duruyor. Burda kimin kazanacağını söylemek güç. GenG zorlanmadan geçecek gibi hissettirirken, DK ve LNG için aynı şeyleri söylemek güç. HLE, GenG’nin kazanma serisine normal sezonda dur demeyi başaran ekip ve Peanut şuanda prime dönemindeki performansını yakaladı.

Fly ve G2 maçlarından çok da bahsetmeme gerek yok. FLY açısından NA takımı ne yapabilir ki maksimum? G2 ise zorlanmadan geçecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@teslgaming on Instagram
[instagram-feed feed=1]